Nyheder

Futsal uddannelse for alle er målet

KAK lancere nyt online uddannelses som skal hjælpe med udvikle trænerne i klubberne.

Efter en længere teknisk proces med at få integreret tingene så de virker online er KAK nu klar til at igangsætte sine online kurser.

Som en naturlig del af den overordnede internet infrastrukturudvikling i Grønland med hurtigere arbejdende internettet bliver det også muligt at arbejde med online kurser i Futsal. Og med hurtigere internet, der netop bliver implementeret omkring i landet, er timingen perfekt. På denne måde kan hele landet nås nemt og hurtigt.

Den enkelte træner kan med KAKs online uddannelse gennemgå teori, videoer osv. og få adgang til meget mere viden, i sit eget tempo og selv bestemme hvornår.

KAK strategi – Uddannelse vil løfte niveauet

Som en del af KAKs strategi arbejdes der hårdt på at nå ud til endnu flere trænere i form af uddannelse, som er nøglen til fortsat udvikling af denne populære sportsgren.

“KAK ser et stort potentiale i netop futsal både på nationalt plan, men også på klubplan, med en lang vintersæson og entusiastiske udøvere. Vi skal have fat i alle lige fra børne- til seniortrænere og klæde dem på efter niveau sådan også fremtidens landstrænere udvikles allerede nu.” siger formand Finn Meinel.

Praktisk – Online kurser

Når du logger ind på https://www.edukak.gl/ , kan du få gratis adgang til Futsal trænerkurser med PowerPoint-slides, videoklip og generel teori, der forklarer fundamentale for futsal-undervisning.

Du kan på https://www.edukak.gl/ tilmelde dig allerede i dag!